Bílé pečivo
Rohlík 45g
Rohlík 45g
Klasický rovný rohlík, na povrchu sypaný mákem s malou příměsí granulované soli. Rohlík má zvětšený objem, závěr je mírně trhlý. Receptura obsahuje zvýšené množství mléčného podílu, který příznivě ovlivňuje chuť, nutriční hodnotu, zbarvení kůrky a výrazně prodlužuje čerstvost výrobku.
Klasický rovný rohlík, na povrchu sypaný mákem s malou příměsí granulované soli. Rohlík má zvětšený objem, závěr je mírně trhlý. Receptura obsahuje zvýšené množství mléčného podílu, který příznivě ovlivňuje chuť, nutriční hodnotu, zbarvení kůrky a výrazně prodlužuje čerstvost výrobku.
Houska 50g
Houska 50g
Ražená houska, na povrchu sypaná mákem s malou příměsí granulované soli.Receptura rovněž obsahuje zvýšené množství mléčného podílu, který příznivě ovlivňuje chuť, nutriční hodnotu, zbarvení kůrky a výrazně prodlužuje čerstvost výrobku. Tato houska se hlavně vyznačuje velkým objemem a vláčnou šťavnatou střídkou. Toto pečivo je i vhodné k zamražení.
Ražená houska, na povrchu sypaná mákem s malou příměsí granulované soli.Receptura rovněž obsahuje zvýšené množství mléčného podílu, který příznivě ovlivňuje chuť, nutriční hodnotu, zbarvení kůrky a výrazně prodlužuje čerstvost výrobku. Tato houska se hlavně vyznačuje velkým objemem a vláčnou šťavnatou střídkou. Toto pečivo je i vhodné k zamražení.
Pletýnka 80g
Ručně pletená houska. Složení a posyp stejné jako u housky. Z důvodu větší hmotnosti si výrobek zachovává delší dobu čerstvost.
Ručně pletená houska. Složení a posyp stejné jako u housky. Z důvodu větší hmotnosti si výrobek zachovává delší dobu čerstvost.
Rohlík Víkend 80g
Rohlík Víkend 80g
Receptura se zvýšeným obsahem tuku, s mléčným podílem a s použitím klasických tradičních sladových přípravků, které příznivě ovlivňují chuť a prodlužují trvanlivost výrobku.
Receptura se zvýšeným obsahem tuku, s mléčným podílem a s použitím klasických tradičních sladových přípravků, které příznivě ovlivňují chuť a prodlužují trvanlivost výrobku.
Banketka 25g
Banketka 25g
Malý rohlíček k slavnostním účelům. Složení je shodné s rohlíkem. Posyp je sůl a kmín nebo sezam. Vzhledem k malé gramáži výrobek zůstává déle křupavý.
Malý rohlíček k slavnostním účelům. Složení je shodné s rohlíkem. Posyp je sůl a kmín nebo sezam. Vzhledem k malé gramáži výrobek zůstává déle křupavý.
Veka tuková 300g
Veka tuková 300g
Tradiční receptura za použití klasických sladových přípravků zajišťující prodlouženou trvanlivost, vláčnost a chuťové vlastnosti. Použité přípravky jsou obohaceny o zvýšený podíl vlákniny. Dodává se 300g balená nebo 400g nebalená.
Tradiční receptura za použití klasických sladových přípravků zajišťující prodlouženou trvanlivost, vláčnost a chuťové vlastnosti. Použité přípravky jsou obohaceny o zvýšený podíl vlákniny. Dodává se 300g balená nebo 400g nebalená.
Šrouby 50g
Šrouby 50g
Jedná se o „bílé pečivo“ neobvyklého tvaru
( spirály – šrouby ) sypané směsí načervenalé barvy obsahující takové ingredience jako například sezamové a lněné semínko, papriku, česnek, chilli papričky a další. To vše dodává pečivu pikantní chuť a vynikající silné aroma.
( spirály – šrouby ) sypané směsí načervenalé barvy obsahující takové ingredience jako například sezamové a lněné semínko, papriku, česnek, chilli papričky a další. To vše dodává pečivu pikantní chuť a vynikající silné aroma.
Loupáček slaný 50g
Výrobek z plundrového těsta, má velký objem, těsto částečně listuje, je křehký, ale není suchý. Povrch je zdoben sezamem nebo granulovanou solí s kmínem. Dodávají se volně.
Výrobek z plundrového těsta, má velký objem, těsto částečně listuje, je křehký, ale není suchý. Povrch je zdoben sezamem nebo granulovanou solí s kmínem. Dodávají se volně.
Johnova pekárna Josefov
Školní 81
551 02 Jaroměř - Josefov
Johnova pekárna Josefov
Školní 81
551 02 Jaroměř - Josefov
telefon: 491 812 514
fax: 491 812 514
e-mail: john.pek@cbox.cz
Prodejna potravin
Náměstí ČSA 17
tel: 491 426 944